Resonation Radio #46


Manage episode 306788341 series 2415211
Van Jesse Hummen and Ferry Corsten, ontdekt door Player FM en onze gemeenschap - copyright toebehorend aan de uitgever, niet aan Player FM. Audio wordt direct van hun servers gestreamd. Klik de abonneren-knop aan om updates op Player FM te volgen of plak de feed URL op andere podcast apps.
In episode 46 of Resonation Radio, new music by Nicky Romero, Thomas Newson, yours truly, and we'll do a three-week giveaway! Join the #RESONATION every Wednesday at 8 P.M. CEST. Tracklist: 1. Matt Fax & Richard Walters - Here With Me [Colorize] 2. Scorz & Diana Miro - Shadow [Armada Electronic Elements] 3. Four Days & Levitone - Discotheque [Intricate] 4. Nicky Romero - Love Me Better [Protocol] 5. Deadline, Choujaa & Robbie Hutton - Anymore [Braslive] 6. Dustin Husain - Just Say Yes [Flashover] 7. Chris Schambacher - For Your Love [Anjunabeats] 8. Thomas Newson - Talking About [Epic 247] 9. Fatum feat. Mars Atlas - Deserve It [Anjunabeats] 10. Solr - Lose Control [Protocol] 11. Euphoric Nation & Michael Fearon feat. Lya Adams - Stranger [Anjunabeats] 12. Minus One - Hold Me (NatrX Remix) [Flashover] 13. Folual - French Kiss [Apogee] 14. FERR x Youth Novels - Hands [Stillpoint]

212 afleveringen