Whose Responsible For Taking Your Strength? Whose Draining You?

44:00
 
Delen
 

Manage episode 295647984 series 1107568
Van Prolific Fire With Prophetess Stacy, ontdekt door Player FM en onze gemeenschap - copyright toebehorend aan de uitgever, niet aan Player FM. Audio wordt direct van hun servers gestreamd. Klik de abonneren-knop aan om updates op Player FM te volgen of plak de feed URL op andere podcast apps.
Join Me (Prophetess Stacy) 6/21 On Prolific Fire MSG: Whose Responsible For Taking Your Strength? Whose Draining You? Let's face it... Some relationships, some friendships require a lot of work and will drain you. MON. NIGHT 10pm EST 9pm CST 7pm PST Log On Or Call 347-426-3782

657 afleveringen