Resonation Radio #015


Manage episode 287039072 series 2415211
Van Jesse Hummen and Ferry Corsten, ontdekt door Player FM en onze gemeenschap - copyright toebehorend aan de uitgever, niet aan Player FM. Audio wordt direct van hun servers gestreamd. Klik de abonneren-knop aan om updates op Player FM te volgen of plak de feed URL op andere podcast apps.
In episode 15 of Resonation Radio you'll hear music by Kryder, Nicky Romero, Ciaran McAuley and many more. Join the #RESONATION​ on Wednesdays at 8 P.M. CET! Tracklist: 1. SOLON - Inside Out [DOORN] 2. ID - Bloodstream [Flashover] 3. Daav One - Alone [Revealed] 4. Boris Foong & Ramsey Westwood pres. BRS - Kinetic [AVA] 5. Choujaa - Deep Inside You [Sosumi] 6. Mike Candys - All My Friends [Sirup] 7. Nicky Romero - You Used To [Protocol] 8. Emerge - I Feel It [Scorchin’] 9. Kryder & Mark Roma - Pleasure Or Pain [Black Hole] 10. Aeonlights - Weekend [Elpida] 11. Ferry Corsten feat. Maria Marcus - High On You [Flashover] 12. ID - I’m Not Afraid [Flashover] 13. DIM3NSION & DJ Nano - Shoganai [Flashover] 14. Claus Backslash - Trail Of Stones [Flashover Trance] 15. Ciaran McAuley - From Within [FSOE]

192 afleveringen