Resonation Radio #006


Manage episode 281835130 series 2415211
Van Jesse Hummen and Ferry Corsten, ontdekt door Player FM en onze gemeenschap - copyright toebehorend aan de uitgever, niet aan Player FM. Audio wordt direct van hun servers gestreamd. Klik de abonneren-knop aan om updates op Player FM te volgen of plak de feed URL op andere podcast apps.
In the first episode of 2021, Ferry Corsten has music for you by Super 8 & Tab, Alexander Popov, Ferry Tayle, Marcus Santoro and a brand new Flashover Exclusive! Join the #RESONATION every Wednesday at 8 P.M. CET! Tracklist: 1. Max Vermeulen & Almost Weekend - The Way I Am (NuKey Remix) [Be Yourself] 2. Naz - Lost [Statement! Deep] 3. Luis Torres feat. Lucas Ariel - Paradise [Musical Freedom] 4. JORA - Speak For Yourself [Sosumi] 5. Super8 & Tab - Falling Into You (Faith INCE Remix) [Armind] 6. Marcus Santoro & Roan Shenoyy - Symphonic (Festival Mix) [Protocol] 7. ID - Lose Control [Flashover] 8. Elysian - Moonchild (OTIOT Remix) [Anjunabeats] 9. Dreamy presents Dark Matter - The Girl With The Rainbow Hat [Forescape Digital] 10. Ferry Tayle - Smile [Pure Trance] 11. Alexander Popov, M11 feat. Will Church - Hold Back (Mhammed El Alami Remix) [Effective] 12. Arksun & Hodel - Eternity [Flashover] 13. Inrayzex - You Are Never Die [Exia]

192 afleveringen