A Little On The Weary Side

43:00
 
Delen
 

Manage episode 294464496 series 1107568
Van Prolific Fire With Prophetess Stacy, ontdekt door Player FM en onze gemeenschap - copyright toebehorend aan de uitgever, niet aan Player FM. Audio wordt direct van hun servers gestreamd. Klik de abonneren-knop aan om updates op Player FM te volgen of plak de feed URL op andere podcast apps.
Beloved, I know you're fed up with doing what you're supposed to be doing. You do what you do out the goodness of your heart, and still you end up unfairly used/hurt, a little on the weary side. Join Me (Prophetess Stacy) MON. NIGHT 10pm EST 9pm CST 7pm PST Log On Or Call 347-426-3782

704 afleveringen